Brokig vecka

image

Veckan som varit har innehållit många olika saker. Planering inför Almedalen, vilka seminarium som jag ska gå på, finns över 3700 olika evenemang att välja på.
Men planeringen handlade även om Falköpings kommuns dag tillsammans med Lindesberg, Borlänge och Nässjö kommun, ”Fyrkommunsnätverket”. Onsdagen den 6 juli har ”fyrkommunsnätverket” en seminariedag som en fortsättning i det arbete som görs för att påverka riksdagspolitiken när det gäller integration och migrationsfrågor.

Under tisdagen var jag på Hermods för att berätta  om vad kommunen gör och vad vi inom Centerpartiet tycker är viktigt att jobba med. Jag mötte tre grupper som hade olika kunskaper inom det svenska språket. Det medförde att jag fick prata långsamt och använda mig av  andra ord än vad jag brukar…en utmaning för mig som ofta pratar alldeles för fort.

Har även haft glädjen att ha en vigsel under veckan. Det är alltid en speciell känsla att få dela den här stunden med brudparet och i bland släkt och vänner.

image

Midsommar…Bjöd på härligt väder och många härliga åkturer på Liseberg. Tycker fortfarande att det är lika roligt att åka bergbanor och ”snurraruntkaruseller”. Saknar  den gamla bergbanan som kördes av en person som satt längst bak… Kan i och för sig tycka att det är bra att just det har ändrat sig…kommer nämligen i håg hur ont i huvudet jag hade efter tio rundor i bergbanan…:-)

image

Midsommardagen avslutades med en fiskeutflykt, helt underbart att sitta vid vattnet och lyssna på vatten som porlar, fåglar som kvittrar, en liten andfamilj som kom simmande och ett flöte som, tyvärr, låg alldeles stilla.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *