Frisör i ny tappning

image

Idag har näringslivsrådet träffats igen. Näringslivsrådet består av representanter från företag inom olika branscher och kommunledningen. I samband med att vi träffas görs studiebesök på något av företagen eller får annan aktuell information som gynnar utveckling av kommunen och näringslivet. Det är bra att vi träffas för att få en samsyn av hur vi kan fortsätta utveckla kommunen tillsammans på bästa sätt.

Idag var vi på Amtek i Floby som togs över från Volvo Cars i årsskiftet. Intressant att höra hur man jobbat med att få allt att fungera under tiden som man bytt ägare för att inga anställda, kunder eller leverantörer skulle hamna i kläm. Det har varit ett intensivt arbete men kul att höra att de lyckats riktigt bra och att arbetet är i full gång med både gamla och nya kunder.

Falköping är på gång… det bekräftar alla som är med på mötet. Det behöver byggas fler bostäder, företagen behöver anställa fler, nya utbildningar behövs för att matcha behovet och så vidare.

image

Det sägs att man ska lära sig något nytt varje dag…Idag har jag lärt mig att klippa får… Så kul! Även om det var längesedan jag använde klippmaskinen så finns en viss teknik kvar… Lite fåordiga ”kunder” måste jag dock säga 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *