Intensiv och lärorik dag

image

Dagen började med att jag ställt klockan en timma fel…Bråttom bråttom blev det till tåget som skulle ta mig till Stockholm. Precis när de skulle stänga dörrarna så hoppade jag på..Konduktörens kommentar: – Det var allt i sista sekund! Kunde bara flåsande hålla med efter en intensiv språngmarch 🙂

När jag väl kom till Stockholm blev jag ”bryskt” inkastad i frågor som medbestämmandelag, diskrimineringslag och mycket mer.

Det har varit mycket intressant men just nu hoppar alla olika paragrafer runt i huvudet på mig. Har mycket att lära mig inom arbetsrätt inser jag.

Nu är det dags för lite välförtjänt mat och sen är det sova som gäller så jag är pigg för morgondagens fortsatta utbildning.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *