Mötesintensiv dag..

Dagen började med folkhälsoråd där Kulturidé, en del av Connect Falköping, berättade om sin verksamhet. De jobbar mycket med att få till det ”goda mötet”. Familjefestival och ”Säkerhetsdag” är några exempel.
Nattvandrarna (eller morsor och farsor på stan) är en annan verksamhet som Folkhälsorådet stödjer. De är ca 25 medlemmar i föreningen och de är ute och ”vandrar” varje fredag. Jag har varit med och vandrat och det är roligt att möta ungdomarna som gärna kommer fram och pratar lite. Vill ni prova? Hör bara av er till Nattvandrarna, de tar varmt emot dig!

image

I slutet av september är det Centerstämma i Falun. Jag är ett av ombuden från Skaraborg. Området som jag ska fördjupa mig i handlar om ”Fler företag-Fler jobb”. Det är mycket att läsa inför stämman och lunchen fick bli arbetslunch. Det finns många spännande förslag!

Efter lunch var det dags att åka till Broddetorp. Under ett antal år har Centerpartiet i Broddetorp försökt få till en säker och trygg parkering vid skolan. Idag var representanter från tekniska nämnden och byggnadsnämnden med för att se hur vi kan få till en hållbar lösning på parkeringsproblemen. Det är många barn i förskola/skola och det är mycket kvällsaktiviteter i gympahallen. Trafiksituationen som är nu är inte hållbar! Efter dagens möte är förhoppningen att vi kommer till ”vägs ände” med frågan.

image

Nu är det dags för budgetmöte…Det har varit en intensiv process som nu närmar sig sitt slut.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *