Naturens under!

 

Helgen har verkligen bjudit på många olika saker. Det har varit båtfix, dykdräktsfix och förberedelser inför mitt valborgsmässotal.

 

Jag har även varit ute och ”vandrat” med en kompis i Kungslena och matat en åtta dagar gammal lammunge och jag blev lite ”kär” i den lille.

Naturen är så otroligt vacker om man bara tar sig tid för att se och uppleva den. Igår när vi var ute och gick såg jag plötsligt ett stort träd där vissa av grenarna var beväxta med en intensivt ljusgrön mossa. Trädet lyste verkligen upp omgivningen och var så vackert.

En liten stund senare kom vi fram till ett litet miniatyrvattenfall och trots att det var så litet porlade det mysigt.

Uppe på toppen så öppnade sig ”hela världen” framför oss och det var en otroligt mäktig vy.

Idag var det dags att fira att vintern rasat ut men kan väl säga att det inte på något sätt kändes så. Regn, hagel och 17 m/s i vindbyarna…

Men är det valborgsmässoafton så är det, då trotsar vi vädergudarna! I år skulle jag hålla tal i Torbjörntorp och det var mysigt när barnen vandrade upp för berget med tända facklor för att sen tända elden.

Som vanligt var kören på plats och sjöng vårsånger och efter mitt tal avslutade vi med Nationalsången och fyrverkeri. Det var roligt att se så många människor samlade på Katteberget trots vädret.

En riktigt härlig helg med mycket roligt och många olika väder. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *