Stort och varmt grattis!

Idag hade jag årets första vigsel och det är lika roligt varje gång. När jag frågade brudparet hur det kändes innan vigseln svarade den blivande maken att nu börjar det pirra lite i magen 🙂 Det är precis så det ska vara, lite pirr, mycket glädje och kärlek. Stort och varmt grattis till er!

2014 blev jag vigselförrättare och idag gjorde jag min 100:de vigsel…100 vigslar som verkligen har varit olika. Allt från vigsel i vår fina fullmäktigesal, vigsel vid vattendrag, hemma i köket hos något par och ute i vacker natur med höstens alla färger runt omkring.

Stort tack till alla som gett mig det stora förtroendet att viga er och jag hoppas få den stora äran att viga många fler.

Ta vara på kärleken, det är det finaste vi har ❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *