Trodde inte mina öron!

Under vintern tog isen med sig en bom i Hjo hamn och Hjo Dykarklubb fick frågan om vi kunde söka efter den och bärga den till land om den hittades.

Det blev mycket dykning under dagen, har nog aldrig dykt så mycket under en och samma dag, Hjo hamn är stor! Dessutom var det kallt i vattnet, när jag kollade på dykdatorn var det 2 grader i vattnet men som tur var, när jag fick på mig glasögonen var det 7 grader… det var ju bättre än 2 🙂

Däremot hittade jag ett hänglås vid rampen som jag plockade upp och la på gången under tiden jag tog av mig dyksakerna. Då kommer en liten tjej tillsammans med farfar eller morfar och undrar vad det är. Döm om min förvåning när han säger; – släng i den i vattnet. Tjejen frågar vad han sa och då svarar han igen; släng i skiten i vattnet…Trodde inte mina öron!

Jag talade om för honom och barnen att jag precis tagit upp låset och att man inte slänger saker i vattnet. Trodde faktiskt att vi hade kommit längre än så men å andra sidan så finns det mycket som inte ska finnas i vattnet.

Nu har jag tinat upp men måste nog ändå säga att jag är rätt nöjd på dykning just nu, i vilket fall för några dagar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *