WG Golfrestaurang invigd

Ikväll invigdes den nya golfrestaurangen på Berga golfbana efter en totalrenovering. På måndag öppnar de även sin lunchservering. Bra kombination med god mat och fin utsikt.

Det var härligt att se stoltheten och glädjen hos Helen Sveder, banchef, Olof Darius, ordförande och Henrik Alexandersson, Wrågården, vid invigningen. Det märktes verkligen att de hittat varandra i samarbetet.

Falköpings golfklubb´s ledord är ”hållbarhet”. Wrågårdens närproducerade råvaror, både med kött och grönt från gården är verkligen ett sätt att arbeta hållbart.

Falköpings kommun jobbar också med hållbar utveckling och tillsammans med föreningsliv och näringsliv kan vi verkligen göra skillnad.

Föreningslivet bygger oftast på ideellt arbete och Falköpings golfklubb har ”namngett” sina eldsjälar. Gruppen på ett tjugotal personer heter ”worktouren”. Det är mycket tack vare dessa engagerade medlemmar som golfklubben har lyckats med renoveringen. Härligt med sånt medlemsengagemang!

Från kommunen överlämnade vi en blomma som Södra hade gjort. Temat var självklart golf. Blomsterarrangemanget var uppbyggt på en golfklubba och innehöll både green och bollar.

Helens Sveder som tidigare bjudit ut mig för att prova på att spela golf lovade att hon skulle spara klubban för att jag ska ha en klubba när jag kommer. Får nog fundera över detta lite till. 😉

Tack för en härlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Stort och varmt lycka till framöver.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *