Behövligt dopp!

Onsdagar är alltid mötesintensivt och den här onsdagen var inget undantag. Dagen började med onsdagsberedning då vi diskuterar olika aktuella frågor. Bland annat diskuterade vi marknadsföring av Diamanten, det nya området för byggnation av boende. Detaljplanen har varit överklagat men Länsstyrelsen har nu beslutat att avslå överklagan och vi kan nu marknadsföra området för byggnation.

Under förmiddagen träffade vi även LRF´s kommungrupp. Intressant samtal om livsmedelsstrategi, hållbar drivmedelsförsörjning och behovet av rekrytering av rätt utbildad personal.

Efter lunch var det dags för årets första kommunstyrelsemöte där en del av ärendena handlade om kommunstyrelsens verksamhetsplan, utveckling av terminalområdet och kompetensförsörjningsplan. Vi har ett stort behov av rekrytering av personal framöver och vi behöver hela tiden jobba för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Sista mötet för dagen handlade om den kommande skolorganisationen tillsammans med alla partier. Det har varit många diskussioner och förhoppningen är att vi ska få en gränsöverskridande överenskommelse för att utvecklingsarbetet ska fortsätta oavsett majoritet efter valet 2018.

image

Med så många möten under en dag blir man ganska trött i huvudet. Kvällen avslutades med ***stjärning dykkurs i bassängen. Det var många övningar som skulle göras och det var skönt att komma i vattnet och få tänka på något annat en stund. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *