Fullt av liv

Det är lite märkliga tider nu tycker jag. Samtidigt lär man sig mycket nytt.

Förra veckan hade HSB Nordvästra Götaland årsmöte och jag hade tidigare fått förfrågan om jag kunde vara ordförande på mötet eftersom det skulle hållas i Falköping. Men i och med Covid19 ändrades planerna och det blev ett distansmöte som hölls i deras lokaler i Skara istället.

Lite rörigt tycker jag nog det var när ett fåtal av deltagarna var på plats och merparten på länk men det är nog mest en träningssak. Killarna som skötte tekniken gjorde det riktigt bra och jag är glad över att det inte var jag som skulle koppla ihop alla sladdar. Sen finns det saker som behöver utvecklas märker man när man kör möten på det sättet. Kul att jag fick förtroendet och möjligheten att vara ordförande och tack för den underbara buketten!

Sen var det dags för långhelg och det blev lite härlig västkustdykning med goa vänner.

Så här dags på året brukar det inte vara så mycket liv för det är för kallt i vattnet men det var förvånansvärt mycket liv. Stora fiskstim, torskar, nakensnäckor och gyltor är lite av det vi såg. Tyvärr var inte kameran med när vi såg snigelkotten som är så ofantligt söt men kanske nästa gång…

Sen är det ju så att är man på västkusten får man passa på och ha lite skaldjursfrossa 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *