Grattis alla pappor!

Idag är det fars dag, en dag som jag tycker är viktig att fira. Jag har förmånen att ha några pappor och när jag fick barn blev det körigt att åka och hälsa på hos alla. Så för ett tjugotal år tillbaka har jag valt att bjuda hem mina ”pappor” på middag istället.

Det blir en trevlig eftermiddag och jag kan passa på att laga trerätters middag. Det sker inte så ofta måste jag nog tyvärr erkänna men det är kul när det blir.

Svåraste är nog att hitta på nya maträtter varje år men nu har jag ett år på mig att hitta nya recept. Har ni några förslag så tar jag tacksamt emot. 🙂

Nu får det bli lite jobb inför veckan. Ha en fortsatt bra söndag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *