Snart är väntan över….

…och Odensbergs skola kan byggas! Igår tog vi beslut i kommunstyrelsen om att ge startbesked för byggnation av Odensbergs skola och ombyggnation av förskolan och köket.

Socialdemokraterna röstade avslag för de vill att skolan i Odensberg ska läggas ner och att barnen ska bussas till Floby. Jag är så glad och tacksam för att vi har en majoritet som ser värdet av skolan och den landsbygdsatsning som ska göras.

S kommer med största sannolikhet rösta avslag även på fullmäktige men eftersom socialdemokraterna är det enda parti som vill lägga ner skolan kommer det inte gå igenom.

Det är många som har väntat på att det ska komma igång och det känns bra att vi snart kan ta första spadtaget och jag ser fram emot när vi kan inviga skolan.

Ja jag vet att det kan låta negativt men nu är hösten här. Ute är det kallare och lite ruggigt och inne är det full fart med möten.

Jag hade hoppats att vi skulle slippa digitala möten efter sommaren men tji fick jag, kalendern är mer än full av digitala möten och många dagar är det möte från 08.00 till 20-21 på kvällen.

Lite trött och sliten efter elva timmars digitala möten åkte jag till ”tjejkvällen” jag var inbjuden till på Evas kollonilott ”Lotten”. Så härligt att få avsluta en lång dag med ett mysigt gäng, god mat och många skratt.

Tack Eva för inbjudan och en mysig kväll!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *