Årets kvinnliga företagare 2023

Internationella kvinnodagen och Centerpartiet i Falköping delade för 19:e gången ut pris till Årets kvinnliga företagare. Som traditionen bjuder har Centerpartiet med ”centertårta”, blommor och diplom.

Det är alltid roligt att få uppmärksamma någon för gott arbete, entusiasm och engagemang. Årets pris gick till Emelie Lundh som driver företaget Hemtrevligt, ett städbolag som gör det lilla extra och som skapar en upplevelse i samband med att man får det rent och fint.

Emelie berättar att företaget har runt 150 kunder, både företag och privatpersoner och har idag 27 anställda. De har även samarbete med Fastighetsbyrån som de har slutstädning åt i tolv kommuner.

Företaget började inom familjen och kvar är både pappa och syskon och de har precis startat upp ett kontor i Skövde även om huvudkontoret är i Falköping.

Vi har engagerad personal, både killar och tjejer och för mig är det viktigt att personalen är med i det utvecklande arbetet, säger Emelie.

Motiveringen till årets pris är:

På tisdag, 14:e mars mellan 11-16 har vi öppet hus, vi bjuder på något tilltugg och berättar om vår verksamhet, varmt välkomna avslutar Emelie med innan hon skyndar vidare till ett möte med Företagarna.

Stort tack för att vi fick komma och grattis till priset Årets kvinnliga företagare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *