Bröllop, bananer, kossor och film….

Körigt nu! Men det är så mycket roligt som händer hela tiden. 🙂

 

I helgen hade jag återigen äran att få vara vigselförrättare. När jag träffade den blivande bruden sa hon  ”- vi har så otroligt roligt ihop låten vi valt är så mycket vi”.

När det var dags för vigseln mötte jag två nervösa och rörda människor med så mycket värme och kärlek. Det märktes även vid vigseln när de förklarade sin kärlek till varandra. Det var nog inte många torra ögon och framförallt inte brudparets.

Lite häftigt var det när brudparet tog hojen till bröllopsfesten.

Stort grattis till er, ta vara på varandra och er kärlek!

Kättilstorpsdagen lockade både gammal och ung och det var en härligt stämning. Hoppborgar, jeepar, tipspromenad och festligheter på kvällen stod på programmet. Men man kunde också anmäla intresse för att flytta till Kättilstorp eller om man vill sälja sitt nuvarande hus och bo i lägenhet istället. Hoppas det blir stort intresse så vi kan få till byggnation i våra mindre orter.

Den här helgen var också matfestivalshelg, eller som det är för mig, bananfestival. St Helena sportdykarklubb säljer friterade bananer med glass, en riktig höjdare! Det är så tokroligt att vara med och jobba den här helgen. Tänk er åtta-tio personer i en liten bod där man knappt kan röra sig. Där det är en kärvänlig ton med mycket ”hugg och slag”, nån som står och sjunger för oss andra och vi gör av med 40-60 paket glass i timmen…Fullt ös i bananboden kan jag lova.

Nästa år ska Biltema slå upp sina portar i Falköping och igår togs det första spadtaget. Det är otroligt roligt med alla företag som både växer och flyttar hit. Om allt går som det ska är det invigning augusti 2019.

Idag började vi med pendlarkampanj halv sex på morgonen. För mig som inte är morgonmänniska var det okristligt tidigt men det var trots det en härlig morgon. Hög klar luft, soluppgång och positiva människor, finns sämre mornar.

Resten av dagen har bestått av valarbete. Debatt om integration, valstugan och inspelning av film.

Det är ofta roliga samtal i valstugan men idag var det extra roligt när en parallellklasskompis dök upp. Tack för en underbart rolig stund Karoline 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *