Livets olika skeden

Livet innehåller både glädje och sorg och jag har förmånen att få vara med och försöka göra det så vackert som möjligt.

Sedan 2014 har jag varit vigselförrättare. Ett hedersuppdrag där jag får dela en stor och lycklig stund med brudpar och ibland släkt och vänner. Jag blir lika lycklig varje gång jag har en vigsel och jag är tacksam för förtroendet jag får.

Under hösten valde jag att även bli borgerlig begravningsförrättare och idag har jag hållit min första minnesstund. En vacker, viktig, stor och sorglig stund för familj och vänner som jag fick vara en del av.

Det är verkligen med stor ödmjukhet jag tar mig an dessa förtroendeuppdrag. Jag tycker om människor och är tacksam över att få vara en del av dessa stora stunder även om det ena är glädje och det andra är sorg.

Nästa vecka ska jag hålla nästa minnesstund och planeringen behöver påbörjas för att kunna göra den här stunden så vacker som möjligt för familjen.

Stort tack för förtroendet!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *