Näringslivet växer!

brand

Magnus Sundén, näringslivschef, har haft en intensiv höst med många företag som etablerat sig i kommunen. Idag kan vi äntligen berätta att H&M kommer till Falköping. En satsning som glädjer många invånare men som även kommer stärka upp övrigt näringsliv tror jag.

Vår politiska vision är att kommunen ska växa och vara 35 000 invånare 2020. För att vi ska kunna nå vår vision behövs nya bostadsområden, fler arbetstillfällen och nya företagsetableringar.
Det kräver att vi ligger i framkant när det gäller byggklara tomter, ett ständigt arbete för att kommunen ska kunna utvecklas. Flera av de nya företagen som flyttat hit har sagt att det är tack vare att kommunen haft byggklara tomter som möjliggjort deras etablering här.

Vi har ett härligt medborgarhus men det behövs renoveras och fyllas med mer aktiviteter. Känns spännande att Bräcke Diakoni tar över Hotel Falköping och vill utveckla både hotellet och medborgarhuset.

blogger-image-1375279767

Idag är det internationella kramdagen… en kram kan betyda så mycket, den kan ge tröst, värme, ömhet. Den kan visa kärlek, omtanke och den ger närhet!

Tycker om vintern…Strålande sol, vitt på träden och knarr under skorna…Härligt!

image min utsikt från kontoret, magiskt vackert! 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *