Kärlek, värme och glädje

Under mina år som frisör träffade jag många underbara människor. Jag fick vara delaktig i många stora stunder, både glädje och sorg och det är ett stort förtroende man får.

Några har jag fått följa sedan de var små och idag hade jag den stora äran att vi vara vigselförättare till en av de tjejer som jag sett växa upp. Det är stort!

Det finns en del minnen som sitter kvar lite mer än andra och idag när jag träffade Cajsa berättade jag att jag fortfarande kan fnissa lite åt henne upptåg. Hon tittade på mig och sa; jag får höra det alldeles för ofta och så log hon. Jag tror att både mamma och pappa påminner henne emellanåt om samma sak 🙂

Men idag var det inga upptåg utan glädje och allvar när Cajsa och Gustav sa ja till varandra. Ett vackert par som utstrålade kärlek till varandra och när de gav varandra sina löften var det många tårar som torkades.

Stort grattis till er och ta vara på varandra och kärleken 💞

Tack för att jag fick den stora äran att viga er!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *