Kyligt mottagande!

Sista dagen på Centerpartiets kommundagar började med Emma Frans, forskare och journalist, som pratade om att tolka nyhetsflödet och ”fake news”.

Hon visade några riktigt roliga kommentarer till ”fake news” och den bästa var ” Jag vet att det inte är sant men jag tycker det är för j-t ändå”. Helt otroligt! Hur tänker man då? 🙂

Regeringen har precis skickat ut remissen angående ensamkommande barn och Johanna Jönsson, Centerpartiets talesperson för migrationsfrågor, bjöd in oss för att berätta om förslaget. Det finns en hel del i förslaget som vi inte tycker är bra och vi kommer lyssna in remissinstanser innan vi ger svar på remissen. Har ni några synpunkter får ni gärna maila dem till mig.

En av fördelarna när man träffar 700 partivänner är att det finns många kloka människor att prata med och förmiddagen gav många tips och råd. Tack för det, Lennart och Kerstin!

Sista passet innan det var dags att åka hem handlade om förhandlingsteknik men även hur man räknar ut mandatfördelning efter valet. Dags att börja plugga.

Anders W Jonsson knöt samman våra dagar, nu är det bara att köra för vi ska vinna val den 9:e december!

Under hela förmiddagen fick jag meddelande om att det var snöstorm hemma men jag tänkte att det inte var så farligt för tågen gick som de skulle.

 

Däremot blev det ett litet kyligt mottagande när jag kom till bilen…Insåg att det faktiskt hade snöat lite. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *