Näringslivsgala 2022

Näringslivsgalan 2022, lika festlig som alltid med glada människor, god mat och härligt gäng på scenen.

Kvällens band: Janes Bomb

Kvällens första pris gick var Årets samverkanspris och mottagare var Aristo för deras arbete med att ge människor arbete. Tyvärr var de inte på plats under kvällen utan skulle fira med tårta på Aristo lite senare. Stort grattis och tack för ert viktiga engagemang!

Nästa pris gick till Årets UF-företagare och vinnarna var PickApic som gör bilder och musik på glasskivor. Ett annorlunda sätt att bevara minnen. Det andra företaget heter Capcro och de gör kepsar med utbytbara motiv. Ett smart sätt att kunna ha en keps som passar tillfället utan att köpa en ny. Stort grattis till er och lycka till i framtiden!

Årets tillväxtföretag gick till Åsarps Måleri och VVS Service AB i Åsarp. Priset delades ut av Almi. Anders och Anton säger båda att de både kan och vill växa mer men det är tufft att få tag på personal. Stort grattis och lycka till!

Sofia Källström lyckades med den stora bedriften att få två fina priser under kvällen. Hon fick pris för Årets Hålbarhetspris som delas ut av Falköpings kommun. Priset fick hon för sitt engagemang och sin secondhandbutik med barnkläder, Krabaten. Det andra priset hon fick var Årets Rookie där allmänheten har röstat fram vinnaren. Stort grattis och lycka till med både nytillskott i familjen och företaget!

Årets lantbrukare gick till Sara Wallemyr och Anders Nilsson som driver Skattegården i Mularp. De kanske är mest kända för sina jordgubbar och blåbär men de driver även släktgården som funnits i familjen sedan 1794. Stort grattis och lycka till inför kommande säsonger!

Nästa vinnare blev Janne och Sofie Karlsson på Racerdepån. De fick priset som Årets handlare. Stort grattis och tack för ert engagemang!

Många pris ska delas ut under kvällen nu är det dags för Årets Ambassadör. Ett pris som ges till någon som sätter Falköpings kommun på kartan och som jag ser det är engagerad och lite av en förebild. Falköpingsbandet Nestor fick ta emot priset och som tack lanserade de kommande Nestorfest som går av stapel den 11-12 augusti 2023. Temat för Nestorfesten är synth VS hårdrock och förutom Nestor kommer bland annat bandet AlphaVille. Stort grattis och lycka till med allt som är på gång!

De två sista priserna går till Årets unga företagare och Årets företagare. Madeleine Soneby, Mäklarhuset fick ta emot priset Årets unga företagare och hon var verkligen stolt och glad när hon gick upp för röda mattan. Hon inledde med att säga att ”Jante” är hon inte mycket för men hon tar emot priset med stor ödmjukhet och tackar hela gänget på Mäklarhuset. Stort grattis Madeleine!

Sista priset, Årets företagare, gick till Robert Bengtsson, Falbygdens Osteria. Han fick priset för sitt stora engagemang och för den fantastiska person han är. Ett stort hjärta och som han säger, jag tycker om att vara engagerad, jag gör det med hjärtat och jag gör det gärna. Dagen till ära fyllde Robert även år så det blir ett dubbelt Stort grattis och tack för ditt stora engagemang!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *