Tänk om dygnet kunde ha 48 timmar…

Vad mycket man skulle hinna då 🙂 men samtidigt är det nog tur att det inte är så. Om vi blir utbrända och sönderstressade av allt vi ska göra under 24 timmar skulle det nog bli än värre med 48.

Men det händer mycket i vilket fall. Under de senaste veckorna har vi invigt Tåstorps demenscenter och utbyggnaden av Mössebergsskolan. Vi har haft budgetupptakt där även arbetet med Agenda 2030 intensifierades.

En ny kommundirektör har anställts och intervjuer påbörjats för att rekrytera förvaltningschef för Samhällsskydd Mellersta Skaraborg.

Jag har varit på distriktsmöte med partiet, haft telefonmöte med Falköpingskretsen och varit på kretsårsmöte i Gullspång. Dessutom har jag varit på Rotary´s utbildning för kommande presidenter och sekreterare.

Som vanligt har vi haft beredningsmöten som handlat om kommunens utveckling och bokat in nya möten där vi ska prata ortsutveckling, bland annat i Floby. Andra möten har handlat om kommunala lokaler och byggnader, förberedande möte inför samrådsmötet för folkhälsofrågor och mycket annat.

Ett område som finns med i majoritetens överenskommelse är att se över möjligheterna att få fler verksamheter att samverka och hitta synergieffekter samtidigt som Stentorp utvecklas som ort. För att kunna starta upp arbetet var vi på ”studiebesök” i Stenstorp för att se hur lokalerna är. Bland annat var vi på Dahlenmuseet, Gunvor Johdets bonadssamling och Dalenium.

Så här ser de flesta av mina veckor ut, ganska spretiga och jag tycker verkligen att det är intressant och roligt för att det är så varierande. Men som sagt…48 timmar på ett dygn hade varit bra emellanåt.

Imorgon är det Alla hjärtans dag och i Falköping har man gjort det extra fint med soffor med ett hjärta. De finns på Stora torget och på Ranten, sitt gärna där en stund med någon som betyder lite extra.

Tack till er som gör det extra fint och trevligt runt om i kommunen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *