Vi lever i en föränderlig värld, men vissa saker återkommer varje år

Det är mycket som har förändrats under det senaste året. Från att kunna hälsa i hand, kramas, mötas eller sitta tillsammans när man fikar och äter har vi nu haft en lång period där vi gör helt annat. I början var vi nog många som tyckte det var märkligt men allt eftersom har det blivit vardag att se folk med munskydd, att man inte hälsar i hand och folk som håller avstånd.

I stadshuset är det nästan helt tomt på folk vissa dagar då alla jobbar hemifrån och nio av tio möten är digitala. Även om digitala möten är betydligt tråkigare finns det fördelar med minskade resor och att det går att snabbt få till ett extra möte om det behövs. I vilket fall gick det tidigare men efter jul känns det lite som att det blivit ”mötesrace” alla dagar, från morgon till sen kväll.

Som tur är finns det saker som ändå är som vanligt. Våren är verkligen på gång och det är så ljust grönt att det nästan gör ont i ögonen. Lika ljuvligt varje år och något att glädjas över. I år är det kanske fler som både ser och uppskattar allt härligt som sker i naturen eftersom många är ute på ett annat sätt än man varit tidigare.

Så njut av allt grönt, de häftiga färgkombinationer som är nu och att våren är på gång. När det sen börjar återgå till något normalt läge när det gäller pandemin får vi hjälpas åt att börja närma oss varandra igen för det tror jag vi behöver.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *