8:e året, 80:e vigseln!

Idag har det varit full fart. Uppe med tuppen för att planera och förbereda inför en heldag med Hela Sverige ska leva, Skaraborg, styrelsemöte och årsplanering på programmet. Det var härligt att äntligen kunna träffas ”live”, dessutom i mysig miljö, god mat och vacker konst hos Löfwings Atlejé och krog.

Sen bar det iväg till stadshuset och årets första vigsel. Alltid lika roligt! I år är det mitt åttonde år som vigselförrättare och idag var det min åttionde vigsel. För mig är det många även om jag har pratat med personer som gjort flera hundra.

Det finns säkert de som tänker att det inte är så stort för brudparet när det är en borglig vigsel men det kan jag säga, det är lika stort oavsett om det är borglig eller kyrklig vigsel. Både brudpar, vittnen, släkt och vänner brukar vara nervösa och det är många glädjetårar som trillar.

Idag, när brudgummen torkade sina tårar, frågade han varför jag gjorde dem så ledsna och så log han med hela ansiktet och torkade bort en glädjetår till. Helt underbart!

Tack för att jag fick viga er och stort lycka till.

Störst av allt är kärleken!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *