Årets fest!

I går var det Näringslivsbankett där företagare hyllas för sitt engagemang och för sin kreativitet. En verklig fest med mycket glädje och god mat som serverades av Wrågården.

Första priset delades ut av Rotaryklubbarna i Falköping och gick till årets UF-företag. I år var det tre företag som fick dela på äran. Alla företagen har nischat sig inom Hållbar miljö. Grattis till Greenbins UF, Compact Recycling UF och Refine UF.

 Foto: Falköpings tidning

Nästa pris delades ut av Samordningsförbundet och gick till Gyllensvaans möbler för sitt stora engagemang och positiva inställning till att ta emot människor som står långt från arbetsmarknaden och stärka deras självkänsla. Stort tack för ert arbete och grattis!

Årets tillväxtföretag tilldelades Viltmat och prisutdelare var Almi. Stort grattis Patrik Ekwall med familj.

Årets handlare blev Lotta Lund på Axel & Ebba och priset delades ut av Aktiv Handel. Grattis Lotta!

LRF utsåg Årets lantbrukare och i år gick priset till Ulf och Erica Claesson som driver en mjölkbesättning utanför Slutarp. Stort grattis!

I år var det ett nytt pris som skulle delas ut, pris för Hållbar utveckling och priset gick till Reko-ring Falköping och dess administratörer, Annika Gustafsson och Victoria Svensson. Dessa tjejer gör verkligen ett kanonjobb helt ideellt. Stort grattis och tack för ert engagemang!

Årets Rookie tilldelades Lotta Nohlgren och Anna Karlsson på Studio LA för sin verksamhet Studio LA Business support. Förutom sin frisörverksamhet jobbar de med att coacha andra företagare i ekonomi och lönsamhet. Kul när kollegor till mig blir uppmärksammade för sitt jobb. Stort grattis!

Folkets pris, Årets Falköpingsambassadör, blev Josef Assio. Genom sin medverkan i Desertmästarna har han satt Falköping på kartan på ett mycket positivt sätt. Grattis Josef!

Pris till Årets företagare gick till Anders Lantz på  LP bilar och det var en rörd Anders som tog emot priset. Priset är personligt vilket medför att man även tittar på personen bakom företaget.

Anders är en engagerad eldsjäl inom många områden och en människa som bryr sig om sina medmänniskor och samhällsutveckling i smått och stort.
Ett riktigt stort grattis Anders!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *