Årets kvinnliga företagare

Foto: Karola Svensson

För 17:e året i rad delar Centerpartiet i Falköping ut pris till Årets kvinnliga företagare på internationella kvinnodagen.

I år är det Frida Nilsson, Saluhallen som får priset.

Motiveringen är:
Frida Nilsson driver sedan ett par år tillbaka Falköping Saluhall tillsammans med kompanjonen och maken Petter.

Fridas viktiga del i arbetet är att baka matbröd och sötebröd. Hon är mycket skicklig konditor och har snabbt skapat sig ett gott rykte i denna roll.Folk kommer från när och fjärran  för att njuta av hennes verk i mysiga saluhallen. 

Frida Nilsson är också mycket skicklig på att manövrera och bruka det moderna medielandskapet. Ständigt läggs aktualiteter och nyheter ut i olika former i sociala medier – Något som lockar ännu fler gäster.

Frida Nilsson har dessutom integriteten och modet att stå upp för alla människors lika värde trots sin roll som företagare. Hela tiden med värme, engagemang , stor kompetens och humor.

Frida Nilsson är en modern företagare som väl fyller upp kriterierna för att bli årets kvinnliga företagare i Falköping 2021.

Det är roligt att kunna uppmärksamma kreativa, duktiga och engagerade kvinnor just den här dagen tycker jag.

Fridas kommentar när hon fick priset; – det här är så oväntat, jag jobbar med det jag tycker om och gör ”det jag ska” och att bli uppmärksammad för det är roligt.

Foto: Niclas Fällström

Stort grattis och lycka till framöver!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *