Bröllop och bananer!

Jag har tidigare berättat om att jag tycker om dagar som innehåller många olika saker och lördagen var verkligen en sådan dag. Många olika höjdpunkter under dagen.

Halv nio var jag på Skövde golfrestaurang för en upptaktsdag med Centerpartiets distriktsstyrelse. Vi pratade kommunikation, personval och röstmål. Hur många röster hade vi i valet 2014 och hur många behöver vi 2018 för att öka våra mandat i region- och riksdagsval.

Vi började jobba med valprogrammet för valet 2018 och även om det känns långt dit går det med racerfart! Redan i våras började vi i Falköping att arbeta med det lokala valprogrammet. Intressant och spännande jobb!

På eftermiddagen var det dags för ett nytt hedersuppdrag, att vara vigselförrättare. Det är verkligen roligt att få vara en del i människors stora glädjedagar, fyllda med värme och kärlek.

Bröllopet var på Mössebergs kurort och tack vare vädrets makter kunde vi vara ute. Fin miljö, många uppklädda gäster och vackert brudpar. Och självklart glädjetårar hos släkt och vänner.

Stort grattis och många lyckönskningar till brudparet!

Sen bar det iväg till Skövde igen och bananfestivalen…Eller matfestivalen som det egentligen heter. Men för oss som står och säljer friterade bananer i två dagar är det bananfestival 🙂

Det är så häftigt, bananboden är cirka 7 m2 stor, sen inreds den med fritöser utmed ena långsidan, försäljningsdisk på andra långsidan och en arbetsbänk på ena kortsidan. Arbetsytan blir kanske 3 m2 och på den ytan är vi mellan åtta och tio personer… Tur ingen har klaustrofobi!

I boden är det varmt och kärvänligt med många härliga skratt och timmarna går fort. Vips så var 4 timmar slut och det var dags att plocka ner boden, men redan nu är vi nog många som ser fram emot nästa år.

Tack till alla, både kunder och klubbmedlemmar, som gjorde årets ”bananfestival” till en höjdpunkt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *