En ny mötesplats på väg att bli klar…

IMG_1018

Äntligen! Det har pratats om och arbetats för i flera år att bygga en betongpark. Nu börjar det närma sig invigning. Föreningen Brädan har varit med i arbetet. I samband med att vi tagit fram skisser och så vidare har föreningen visat stort engagemang och haft mycket kunskap. Stort tack till föreningen!

Under min första tid som kommunalråd gjorde jag studiebesök på alla förvaltningar för att lära mig mer om kommunens verksamhet. En av de mest intressanta dagarna var besöket inom socialförvaltningen. Dels för att det är en stor verksamhet men också för att dåvarande socialchef gjort ett mycket intressant program. Nu går han i pension och igår avtackades han i stadshushallen. Tack för ditt engagemang under många år!

IMG_1015

Under förmiddagen var jag på ett intressant möte på Falbygdens energi. Vi pratade om utveckling av laddstolpar och utbyggt bredband i kommunens tätorter och landsbygd. Båda delar är viktiga för fortsatt utveckling av landsbygd och miljö.

IMG_1020

Sommarlov och ”sommarjobb” närmar sig. Kommunen har under många år erbjudit alla elever i år 1 och 2 på gymnasiet ”feriepraktik”. Gudhems klostermuseum är en av de arbetsplatserna som erbjuds. Jag tycker det är bra att vi erbjuder ”feriepraktik” till våra ungdomar. Det är en viktig satsning för framtiden!

IMG_1021

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *