Falköpings kommun är bäst!

Nu händer det mycket i Falköpings kommun.

Igår var jag i Kättilstorp och träffade några av ägarna till Gyllensvaans och det är roligt att höra att det går bra för företaget. Det finns planer på att expandera precis som många andra industrier och det är så roligt!

Vad de ser om ett bekymmer är bristen på lediga bostäder i Kättilstorp och det hör vi även i Floby och andra orter. Kul när det finns efterfrågan, trist när det är svårt att få till byggnation på landsbygden.

Det var ett intressant möte och på Kättilstorpsdagen kommer man prata mer om möjligheten till nya bostäder.

När vi kom möttes vi av en mysig och lekfull hund och vad är inte mer passande namn på hunden än Billy. 🙂

På kvällen hade vi grillkväll i Gudhem och Frida från Lidköping hade med sitt ”väntrum”. Hon har ledsnat på att vänta och har gjort ett väntrum där hon talar om vad hon och Centerpartiet vill göra.

Jag är stolt över att bo i Falköpings kommun och vissa dagar är jag lite extra stolt. Idag var en sådan dag, den femte juli var en annan dag. Det är dessa datum som vi tävlade i Skaraborgskampen och där vi fick ta emot bucklan. äran och vinsten.

Kicki, Ulf och Jan var årets starka lag och det var glada vinnare jag mötte. Men ingen vinst utan engagerade kommuninvånare som kom med solstolar, gamla fordon, hejade och jublade när laget tävlade.

Ett stort tack till kommuninvånarna och till årets lag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *