Ännu en underbar dag i mitt liv!

Det är så härligt att träffa många olika människor under en dag. Så här i valkampanjarbetet blir det extra många och samtalen spretar ganska mycket. Vi får skäll, vi får tips och bra idéer och påhejarop.

Idag pratade jag med en man som är lika ung som jag är. Vi pratade om snus, cigaretter, alkohol, bostäder, skola och sorgen över att våra mammor inte lever längre. Han var arbetslös sedan många år tillbaka så naturligtvis blev det även jobbprat.

Strax innan han ska gå säger han, när jag vaknar upp på morgonen brukar jag tänka;
– Ännu en underbar dag i mitt liv! Vi har så mycket att vara glada och tacksamma för och jag har ett bra liv.

Tänk om fler kunde starta sin dag med den tanken, ännu en underbar dag i mitt liv…

Och fortsättningen på min dag blev underbar…Vigsel på Borgundaberget, trots att vi höll på att blåsa bort så var det en varm och vacker vigsel med ett brudpar som hade glimten i ögat. De hälsade släkt och vänner välkomna med att berätta lite om varför de stod här idag och skulle säga ja till varandra.

Efter tretton år, fyra barn tyckte de att betänketiden var över och det var dags att gifta sig. Jag håller med och är glad för att jag fick äran att viga dem.

Stort grattis och ta vara på kärleken och varandra!

På kvällen var jag inbjuden av en av våra fullmäktigekandidater, Zahra Igal, att prata centerpolitik med ett trettiotal somaliska kvinnor och män.

Det var många frågor om småföretagspolitik, integration, arbete och utbildning. Kul med ett sånt engagemang!

Kvällen avslutades med kakkalas, är nog mätt tills imorgon!

Tack för att jag fick komma!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *