Fullt ös!

Nu märks det att ”höstterminen” har startat!

budget

Budgetarbetet i kommunen påbörjades i våras och nu fortsätter vi det stora och viktiga arbetet som ska vara klart i mitten av september.
Många och långa möten kommer det bli, vi ska alla enas om vilka prioriteringar vi gör inför 2017 och vilka visioner vi har för 2018-2019.

Det är många olika delar som vi ska ta ställning till. Politiska prioriteringar, lagstadgade verksamheter, investeringar och mycket annat.
I torsdags hade vi en heldag med budgetdiskussioner. Förvaltningscheferna presenterade kommande behov och önskemål inom respektive område. Detta ska tillsammans med de politiska prioriteringarna bli en verksamhetsplan och budget som vi alla jobbar utefter.

image

Arbetet inom kommunen är i full gång men det är även det partipolitiska arbetet. Upptaktsdagar med Centerpartiets distrikt stod på programmet under fredagskväll och lördagsförmiddagen. ”Val 2018” var programpunkten och som vanligt var det intressanta diskussioner. Ska bli kul att intensifiera jobbet inför 2018!

Under lördagseftermiddagen är det dags för bröllop. Jag är verkligen glad och stolt över detta hedersuppdrag! Det är en speciell känsla att få dela den stora stunden med brudparet.
Idag är det en gammal kompis till mig som jag ska viga så det blir lite extra speciellt. Det trodde ingen av oss när vi för 40 år sedan när vi hoppade runt i höet och ryktade hästar för glatta livet 🙂

Samtidigt är det familjelördag med filmvisning i Plantis och Pridefestival i Skövde. Mycket jag hade velat vara med på men man kan inte dela sig.

Störst av allt är kärleken! <3

Bröllop

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *