HLR och fyra stjärnor

Vissa veckor medför ”sjudagarsjobb” och den här veckan var en sådan. Kul men det blir väldigt lite helg…

I fredags fortsatte min ledarskapsutbildning och den höll på fram till lördag lunch. Lärorikt och intressant när man får fundera på vilken ledartyp man är och hur man kan utveckla sitt ledarskap. Kursen medförde även en del ”hemläxor” som ska följas upp av mina arbetspartners om några veckor.

Ibland krockar saker och det gjorde det i helgen. Min dykkurs startade klockan 10 så jag missade tyvärr första delen av det här kurstillfället. Men jag fick vara med på den viktigaste delen, HLR, hjärt- och lungräddning. Har fått den utbildningen tidigare men känner att det är bra att fräscha upp kunskapen emellanåt.

När vi var klara var det årsmöte med St Helena sportdykarklubb och jag hade äran att få dela ut ett fyrstjärnigt hederscertifikat till en av klubbens medlemmar. För att få ett **** certifikat ska man uppfylla vissa krav både inom sin dykning men även inom föreningen. Grattis Magnus!

Planering inför veckan, sammanfattning av remissvaret på översiktsplanen och lite annat fick bli söndagens jobb. Vi hann också med att göra en söndagsbowling på Bowlingstället. Kul att se att hallen var full med spelare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *