Kropp och själ är nästan i chock

Idag har det varit ”live-möten” nästan hela dagen. Tycker det är betydligt roligare måste jag erkänna.

På förmiddagen var det interna planeringsmöten och på eftermiddagen var det näringslivsråd. Den här gången träffades vi på Wrågården och åt deras goda pizzor till lunch och eftersom vädrets makter var på gott humör kunde vi sitta ute och ha social distansering.

Det känns skönt att det för många branscher branscher verkar rulla på. Sen är det tufft för en hel del företag, kanske framförallt inom turist, hotell och restaurang.

Men det finns samtidigt en oro över hur det kommer se ut framåt hösten om det inte vänder snart och det är oavsett bransch.

När vi är ute på företagsbesök gör vi alltid en rundvandring och idag fick vi kolla på deras mysiga ”älghus”. Förra gången jag var där var den stora stugan, tio bäddar, under uppbyggnad och det var roligt att få gå in i den idag. Det var så många rum i stugan att jag nästan gick vilse.

Dessutom var det små älgkalvar som mötte oss och de är verkligen söta med sina långa ben som ser ut att vara för långa för resten av kroppen.

Avslutningsvis hade vi ett föredrag av Mikael Wickelgren från högskolan i Skövde, doktor i företagsekonomi, som pratade om Skaraborgs förutsättningar för tillväxt och utveckling inom fordonsindustrin. Intressant!

När jag kom tillbaka till kontoret hade jag fått ett så fint tackkort från ett brudpar, blev alldeles varm i hjärtat. <3

Dagen avlutades med ett styrelsemöte med Rotary men det var via länk. Kan ju inte chocka kropp och själ med bara ”live-möten”. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *