Lilla julafton!

kf

När jag satt i kultur och fritidsnämnden sa jag alltid att stipendieutdelningen i kommunfullmäktige är som ”lilla julafton”. Det är en av sakerna jag sakerna jag saknar sen min tid i kultur och fritid.

Som tur är får jag som ordförande i Folkhälsorådet dela ut ”Årets Folkhälsopris” och jag får fortfarande vara med och fira ”idrotts,- föreningsledare, – och kulturstipendiaterna även om jag inte delar ut priserna.

Men ibland krockar det…Igår hade jag lilla julafton med nära och kära och missade fullmäktige. Man kan säga att det var lilla julafton på många håll 🙂

Årets folkhälsopris gick till IFK Falköping FF för sitt stora engagemang och arbete för barn och ungdomar och deras integrationsarbete.

Årets kulturstipendium gick till Wallanders Nostalgimuseum. Deras museum innehåller föremål som har stor Falbygdshistoria.

Årets idrottsstipendium gick till Gustav Andersson, golfspelare, som bland annat vunnit silver i lag-EM. Han är en bra förebild för dagens ungdom och en ambassadör för Falköping.

Årets föreningsledarstipendium delades ut till två olika personer. Lars-Erik Kullenwall för sitt engagemang i Gudhemsbygdens Hembygdsförening och Caroline Ringstrand för sitt engagemang i HV-dans.

Läs gärna motiveringarna här.

Stort grattis till er alla!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *