Idag är jag ledsen!

Mörkret har fallit för längesedan….
Klockan 9.00 började vi fullmäktigemötet där den stora frågan var budget för 2016. Nu är klockan 21.50 och vi är fortfarande inte klara!

Jag är ledsen! Vissa diskussioner från talarstolen idag har varit personpåhopp, förminskande av personer som är uppe i talarstolen för första gången och halvtimmeslånga monotont upplästa inlägg.

Självklart är det okej att läsa innantill men det kan vara bra att sammanfatta sitt budskap och lägga fram de viktigaste delarna. På så sätt blir en spänstig debatt som är rolig att vara delaktig i och intressant att lyssna på. Under förutsättning att man inte behöver vara rädd för att personligt bli ”kapad jämns med fotknölarna”.

När jag började engagera mig politiskt fick jag lära mig att man diskuterar sakfrågor, inte ägnar sig åt personpåhopp. Det är ett stort hot mot demokratin!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *