Nu kan jag gå på djupet…djupare

image

Under eftermiddagen har vi haft kommunstyrelse och idag tog vi beslut om att höja det kommunala bidraget till enskilda vägar. Centerpartiet har hela tiden jobbat för att bidraget ska vara kvar för det är en viktig landsbygdsfråga. Nu har vi även fått till en höjning på nästan 50 % av bidraget och det känns riktigt bra.

Veckan har varit intensiv med mycket möten under dagarna och kvällar som varit fulla av aktiviteter. Båtförarprov i måndags kväll och i kväll prov i dykmedicin. Skönt att proven är klara och att jag nu kan kalla mig både båtförare och ** stjärnig dykare. 🙂

Det medför att jag bland annat får dyka ner till 30 meter och göra nattdyk. Känns bra inför sommarens dyksäsong.

Nu…ska jag äta god mat och bara ta det lugnt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *