Ord betyder så mycket!

Idag när jag var och handlade stannar en man mig och säger; – Du är politiker va?

Ja, svarar jag och stannar upp för det ser ut som att han vill säga något till mig.

Då säger han; -jag gav dig mitt kryss, även till riksdagen för jag har hört att du är så duktig. Strax efter kommer hans fru (tror jag) fram och säger; -Vi har pratat inom familjen och du har fått våra röster. Den insändaren du gjort om personlig assistans var bra och det är en så viktig fråga. Och du ser alltid så glad ut när man ser dig.

Oj, vad ord kan värma mycket!

Strax efter möter jag en gammal kompis och hon berättar att hon röstat på Centerpartiet. Det var verkligen en riktig ”boost” att gå och handla idag.

Tack till alla som gett Centerpartiet och mig ert förtroende. Det känns roligt att så många av oss fått personkryss, det tyder på att vi är ett starkt gäng som kommer jobba för kommunens bästa.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *