Positiva vindar i näringslivet

01a87c2

Kommunledningen träffar regelbundet representanter från näringslivet för att skapa en förståelse för varandras verksamheter och prata utveckling.

Det brukar vara intressanta och givande möten men den här gången var det lite extra….Arkivator som tidigare varslat och genomgått en konkurs heter nu Leax Arkivator Sweden. De har lyckats förändra, effektivisera och utveckla företaget och gladde oss med många härliga nyheter. Det har varit ett gediget och enträget arbete för att komma hit men de har lyckats!

Volvo Cars, Floby enhet, heter nu Amtek och även här har det varit ett intensivt arbete efter försäljningen, men trägen vinner och Amtek blickar framåt med positivitet….

Det är ett bra samarbete mellan Lärcenter och näringslivet för att möta kommande kompetensbehov och här behöver vi fortsätta att utvecklas inom fler områden.

Så här fortsatte hela förmiddagen…Positiva vibbar med nya idéer och orderingångar inom många branscher. Detta, tillsammans med annat näringsliv, kommer stärka hela kommunen när det gäller fler arbetstillfällen och attraktivitet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *