Tack och lycka till!

Under några veckor har det varit ganska körigt. Debatter, insändare, samtal med väljare, jag har varit på skolorna för att berätta om Centerpartiets politik och mycket annat. Samtidigt har det fortfarande varit en hel del möten för kommunens utveckling.

Jag tycker om när det händer mycket och många olika saker men idag måste jag erkänna att jag är lite mör i både kropp och huvud.

Ett stort tack till alla som har hjälpt till under de här veckorna. Det har varit att stå i valstugan, delat material, pratat och svarat på frågor och mycket annat.

Men även ett stort tack till alla glada påhejarop som både jag och partiet har fått. Det betyder oerhört mycket och gör att vi alla orkar lite till och lite mer.

Idag var sista kampanjdagen och jag smet faktiskt lite tidigare för jag hade en vigsel på eftermiddagen.

En vigsel som innehöll både fiolmusik, solosång och ”kupp” mot den nyblivne äkta maken. Inte ett öga var torrt när den nyblivna hustrun sjöng en kärleksvisa för sin man som kämpade för att hålla tårarna på plats.

Så mycket värme och kärlek, en underbar avslutning på dagen.

Varmt grattis och lycka till!

Och när jag kom hem fick det bli myssockar på <3

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *