Trägen vinner, slutresultat nära!

Grillturnén går vidare och i dag var vi i Broddetorp. Det var roligt att få träffa många som jag känner och det blev härliga samtal.

Lite extra roligt var det att den utökade parkeringen vid skolan snart är klar och vi ”invigde” den idag med festligheter och grillad korv.

Centerpartiet i Broddetorp har jobbat och lobbat sedan 2011 med att få till en utökad parkering för att öka säkerheten för skolbarnen.

Det har varit oerhört trögt men snart, om någon vecka kommer den vara helt klar och vi kan vara nöjda med resultatet.

I kväll har vi pratat om fortsatt utveckling i skolan, skoltransporter men även säkrare miljöer runt kommunens verksamheter genom att minska antal varutransporter.

Vi kommer jobba för att få till en samlastningscentral där vi kan omlasta varor som ska till kommunens verksamheter. Vi har haft detta till viss del tidigare men då var det samlastning av mat i första hand.

Vi skulle vilja utveckla detta så att vi kan samlasta allt som ska till någon av kommunens verksamheter.

De har gjort detta i Kungsbacka och på så sätt har de minskat transporterna rejält runt skolor, förskolor och boenden. Det medför även minskad miljöbelastning och minskade kostnader.

Tack till alla som kom i kväll, för bra samtal. Tack även till Broddetorps Centeravdelning som fixade kvällen galant trots halv storm. Tur vi hade traktorn som skydd till grillen 🙂

Dessutom har vi bjudit in till morgondagens grillkväll i Kättilstorp. Hoppas det kommer många även imorgon.

 Tack för hjälpen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *