Upp Till Kamp!

image

Välgörenhetsgalan ”Upp Till Kamp” samlade in pengar till Barncancerfonden Västra under söndagskvällen.

snore

En gala som bjöd på information om hur Barncancerfonden Västra jobbar med positiva saker runt omkring istället för forskning. De har clowner som finns på sjukhusen och de jobbar med att stötta familjer på olika sätt. De har tagit fram ett SuperSnöre som barnen använder för att berätta sin unika berättelse om sin sjukdom och alla behandlingar de går igenom.

Amandas stjärna är en lokal insamling till barncancerforskning och Amandas pappa Patrik berättade om hur det förändrade livet för hela familjen när Amanda fick sin cancerdiagnos. En stark berättelse som gjorde att jag fick torka tårarna många gånger!

image

Kvällen innehöll även musik, dansuppvisning, brottning, armbrytning och mycket annat så det var ett intensivt program.

Och nu var det upp till bevis, hade jag tränat tillräckligt för att vinna i armbrytning…Den som jag skulle bryta mot kom aldrig…Inte kul att vinna på WO! Men som tur var kom det en ersättare, Mia Wallengren, kultur och fritidschef. Vi var först ut och efter en tuff kamp fick jag gratulera Mia till segern! Bra kämpat! Dan Gabrielsson blev segrare för herrar efter en tuff kamp med Allan Bjärkhed och Magnus Sundén. Grattis till Mia och Dan.

Tack till arrangörerna och till alla som på något sätt var med och samlade in pengar till både forskning och arbetet runt omkring, det är så viktigt arbete!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *