Utmaning och utveckling

Min skyddsängel har under året funderat på att säga upp sig. Hon tycker att jag farit allt för mycket upp och ner i sommar. Det har varit dykning, fallskärmshopp och segelflyg.

När jag i mitten av augusti trillade av en häst och fick en kraftig hjärnskakning fick vi ha ett allvarligt samtal. Nu har vi en ny deal…jag ska hålla mig kvar på hästryggen om jag ska rida så nu är vi sams igen. 🙂

Hjärnskakningen medförde att jag skulle ta det lugn i början, inte läsa så mycket och minska skärmtiden ordentligt. Min sjukgymnast sa att det skulle vara max en timma om dagen. Kan säga att det är en viss utmaning i mitt uppdrag då det mesta kommer via mail eller digitala handlingar.

Jag försöker också minska på ljus- och ljudintryck så ser ni mig med solglasögon och ”pluppar” i öronen så vet ni varför.

Det medför att jag inte varit så aktiv på bloggen som jag önskat men det ska jag försöka ta igen framöver.

Idag kände jag ändå att jag ville använda lite av min skärmtid för att göra ett blogginlägg.

Varje år gör Svenskt näringsliv en undersökning av näringslivsklimatet i Sveriges kommuner och nu har årets ranking kommit.

Sedan 2010 har vi klättrat stadigt uppåt och i år klättrar vi 32 placeringar och landar på plats 33 av 290 kommuner.

Det är ett gemensamt utvecklingsarbete mellan näringsliv, tjänstepersoner och politik som återigen ger resultat och det känns verkligen roligt.

Stort tack till alla som på olika sätt bidrar till ett gott näringslivsklimat i kommunen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *