Utmaning och utveckling!

I höstas nominerade Skaraborgs Centerdistrikt mig till en europeisk spetsutbildning inom ledarskap. De skickade nomineringen till vår riksorganisation och de i sin tur nominerade mig till ALDE, Alliansen för liberaler och demokrater i Europa.

Utbildningen är en spetsutbildning för kvinnor och heter European Women´s academy of political leadership and campaigning.

Förra veckan fick jag reda på att jag blivit antagen och det är oerhört roligt och spännande! Men det är samtidigt en utmaning då utbildningen är på engelska. Vi är 30 kvinnor från hela Europa som tillsammans ska jobba med stärkt ledarskap, målbilder och mycket annat.

Föreläsarna jobbar eller har jobbat med politiker runt om i världen och det ska bli intressant att få olika infallsvinklar inför kommande val.

Stort tack till Centerpartiet för att ni tror på mig och gav mig den här möjligheten!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *