Oj oj oj, nu drar det igång igen!

Nu har vi kommit en vecka in i 2018 och alla storhelger är över. Dags för att komma igång ordentligt igen!

Veckan som kommer är en intensiv vecka med många olika saker på agendan. Det får bli en tidig måndagsmorgon med mejlläsning, inbokning av möten i kalendern och lite annat smått och gott. Därefter blir det beredningsmöte och planering för kommande veckor.

Under hösten gav vi ett utökat uppdrag när det gäller översiktsplanen som handlar om hur Vartofta kan utvecklas som stationsort. På tisdag eftermiddag ska vi få en återkoppling från företaget som jobbat med uppdraget. Spännande att se vad de kommit fram till.

Onsdagen är en mötesracedag som det oftast är. Vi börjar med beredning, fortsätter med studiebesök på Autokaross i Floby och på eftermiddagen är det kommunstyrelsemöte.

Ska bli intressant att höra om utvecklingsplanerna som Autokaross har. Kan bara konstatera att det händer mycket på företagsfronten i Floby.

På torsdag och fredag startar årets planeringsarbete upp när det gäller både budget, allmänt utvecklingsarbete och specifika satsningar som vi i majoriteten vill göra under året.

På fredag eftermiddag bär det av till Göteborg för Centerpartiets regiondagar. Det är två upptaktsdagar som bland annat innehåller föreläsningar, tal av Annie och antagande av regionalt handlingsprogram för Centerpartiet Västra Götaland.

Ja, 2018 börjar lika intensivt som 2017 slutade, med 6-dagars arbetsveckor…

Och allt eftersom veckorna går kommer arbetet öka i och med att det är valår i år. Mycket arbete ska göras, många möten, samtal och aktiviteter som ska hinnas med. Roligt men det är en intensiv tid fram till valet och det påbörjas i slutet av veckan.

Önskar er en härlig vecka, det tänker jag också ha 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *