Kokpunkten nästan nådd

I går kväll var vi lite kaxiga och skulle ta ett morgondopp men när klockan ringde klockan 6 var det inte så lockande längre. Vi kom överens om ett kvällsdopp istället…

Så när dagen inte började med ett uppfriskande dopp fick det bli lite uppfriskande frukt istället, funkade minst lika bra måste jag säga.

Dagens första pass handlade om kampanjplanering och strategier. Vi började med detta förra gången och jag är glad för att jag gjort min hemläxa.

En del av arbetet var att beskriva sina styrkor och svagheter, inte så lätt när Jante är närvarande hela tiden. Men efter en stund fick Jante ge med sig och då hittade även jag några av mina styrkor.

Efter en kort paus körde vi igång med ”public speaking”. Skönt att det inte var första kurstillfället tycker jag. Nu har vi lärt känna varandra lite och kan ge feedback utan att det blir pinsamt. Inser att jag har mycket kvar att lära mig.

Utbildningen är oerhört lärorik och medför mycket jobb så idag använde jag lunchen för att jobba lite extra. Säkert inte den mest ergonomiska arbetsställningen men den funkar.

Sista passet för dagen var om sociala medier, vad man ska tänka på och vad man absolut inte ska göra. Intressant och jag fick med mig en hel del tips och trix till mina konton på FB, Instagram, och Youtube. Bra!

Nå blev det något bad nu då? Jajjemän 🙂 det blev ett dopp och det var alldeles ljuvligt! Så imorgon ska vi göra nytt försök med morgondopp. Får se hur trötta vi är efter en intensiv dag i en väldigt varm lokal.

Tänk er 30-35 personer i en ganska liten lokal, 30 grader ute och ingen air-condition inne…Nästan kokpunkt och imorgon ska det bli ännu varmare. Puh!

Dagen avslutades med middag och gott sällskap.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *