Man lär sig nytt varje dag

Under våren har värderingar och mod att stå upp för värderingar och för människor som far illa ställts på sin spets. Det har varit en turbulent tid för många människor och min förhoppning är att det nu ska lugna sig och bli mer ”normalt”.

Under den här tiden har jag lärt mig mycket om andra människor och hur de agerar men även mycket om mig själv.

Jag har en klok väninna som brukar säga; – Det finns en mening och du kommer lära dig mycket på vägen. Kloka ord som jag brukar tänka på när det är tufft.

Men allt tar energi och idag var det skönt att ha en ledig dag med ”normala” sysslor. En heldag på vedbacken och sitta i fårhagen och titta på små söta lammisar är alltid mysigt. Nu är det kanske inte så att vedbacken är min vanligaste syssla men det är riktigt skönt att jobba sig så där riktigt trött som man blir av vedjobb.

Egentligen borde jag EU-kampanjat för nu närmar sig valdagen med stormsteg men det får bli under kommande veckor.

I onsdags började förtidsröstningen och det är roligt när man får meddelande om att människor redan har röstat och ännu gladare när de säger att de kryssat mig. Tacksam och ödmjuk för förtroendet!

Så till er som inte har röstat än, kolla in valkompasser, ta kontakt med kandidaterna för att ställa frågor så ni vet vem eller vilket parti ni ska rösta på när ni går till vallokalen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *