Årets Kvinnliga företagare!

I USA 1909 togs första initiativet till en internationell kvinnodag och 1910 anordnades den första internationella kvinnokonferensen.

Fram till 1921 firades internationella kvinnodagen på olika dagar men på kvinnokonferensen i Moskva 1921 bestämde man att det skulle vara 8:e mars.

Centerpartiet i Falköping har valt att uppmärksamma Internationella kvinnodagen med att utse Årets kvinnliga företagare.

Årets mottagare av priset är Helén Thorstensson, FjärrMilen AB i Stenstorp för att hon är en god förebild för kvinnor och företagare.

Motivering till Årets kvinnliga företagare:

Helén Thorstensson, delägare i FjärrMilen AB, är en förebild för kvinnligt företagande i ett annars mansdominerat yrke.

Helén är positiv och ser möjligheter i allt, hon har ett stort hjärta och är omtänksam om både personal, familj och vänner.

Hon har varit aktiv i branschen i över 20 år har alltid många järn i elden och räds inte för att fråga eller säga ifrån om något känns fel.

I företaget sköter hon allt administrativt och om det behövs sätter hon sig bakom ratten på lastbil med släp.

Förutom det egna företaget som idag har tio lastbilar sitter hon med i transportörsföreningen där hon har hand om personalfrågor och rekrytering.

Helén Thorstensson är en värdig mottagare av Centerpartiets pris till Årets kvinnliga företagare 2019.

Varmt grattis!

Dagen till ära har Helén en liten hjälpreda med sig och motiveringen ”stort hjärta och omtänksamhet” syns tydligt när de myser under tiden vi fikar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *