Bondens år!

Landsbygdsutveckling och en engagerad och inspirerande entreprenör möttes Centerpartiet av idag när vi kom till Cesarstugan.

Sedan drygt ett år är det Kristina, Emma och Christian som äger Cesarstugan och de har många utvecklingsplaner och ett härligt ”go”. När Christian berättade om deras framtida planer var det med så stor inlevelse att vi som var där gärna hade bokat in oss i en stuga redan idag.

I restaurangen jobbar de med så mycket närproducerade råvaror som möjligt och inom kort kommer de starta upp bageriet som ska baka både bröd, kakor, tårtor m.m. Killen de anställt som bagare/konditor heter Patrick Wennerdahl. En kille som vet vad han gör tänker jag när han berättar att han blivit 4:a i bageri-SM. Häftigt!

 Humor finns med i utställningen ”Bondens år”

Förutom restaurangen, butiken och utställningen ”Bondens år” kommer de ha musikevent, bröllopsmässa, vildsvinsfest och mycket annat. Kolla gärna in på deras hemsida cesarstugan.

Christian är är utbildad musiker och vi fick ett smakprov innan vi fick en guidad tur i deras utställning. Helhetstänk genomsyrar hela deras verksamhet.

Efter företagsbesöket var det dags för valupptakt. Nära nu, 39 dagar kvar av roligt och intensivt arbete innan vallokalerna stänger klockan 20.00 den 9:e september.

I valet 2014 ökade valdeltagandet och det får vi hoppas det gör även i år, att alla tar vara på sin rätt och skyldighet att rösta.

Nu är det dags att förbereda sig för radiointervju imorgon bitti…som sagt, nu är valarbetet igång. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *