Dags för ett nytt kapitel!

I onsdags var jag på sjukhuset för att kontrolleras och skrivas in inför min operation. Måste säga att jag är oerhört imponerad av hur vården fungerar. Dagen började med att en fysioterapeut gick igenom vad vi ska tänka på när vi är liggandes efter operationen.

Därefter var det en sköterska som kollade blodtryck och lite annat till och sen fick jag träffa operationsläkaren för att gå igenom hur det skulle gå till. Sist på dagen pratade jag med narkospersonal för att allt skulle vara förberett inför operationen. Det kändes verkligen lugnt och tryggt när jag åkte hem.

Tyvärr krockade min operation med Katarina Andersson, förre kommundirektörens avtackningsfest och den ville jag verkligen inte missa. Jag har haft förmånen att jobba med henne under några år och det har varit både roligt och lärorikt. Håll i och håll ut brukar hon säga och det har vi gjort på många sätt när vi jobbat för kommunens bästa.

Som tur var gick det att ordna att jag fick en sen operationstid så jag kunde vara med en liten stund på morgonen. Det var många tårfyllda ögon och det märks att Katarina varit en omtyckt chef och medarbetare! Dags för ditt nya kapitel och jag önskar dig all lycka framöver och tack för allt braigt du har gjort för kommunen!

Efter bara en liten stund fick jag stressa iväg för att hinna till Skövde och jag måste säga att man inte får den ”snyggaste stassen” att ta på sig inför operationen.

Operationen gick bra och när jag väl kom till avdelningen fick jag ett glädjande meddelande. För två veckor sedan gjorde före detta kommunstyrelseordförande en polisanmälan mot mig och Katarina angående förtal. Nu har åklagaren tagit beslut om att inte inleda någon förundersökning eftersom det inte föreligger nåt brott.

Som vanligt var Falköpings tidnings reporter Olof Darius uppdaterad och hörde av sig för att få en kommentar. Just i det läget var jag fortfarande lite groggy så han fick vänta lite till huvudet var med och jag var talbar.

Det känns skönt att detta är över nu och att anmälan är prövad som den ska. Nu hoppas jag att vi kan sätta punkt för det här kapitlet och att det blir arbetsro. Ser fram emot den fortsatta resan framåt med kommunens utveckling.

Fast jag får ta det lite lugnt ett tag säger läkaren och det är nog klokt att lyssna på professionen även om det kliar lite i kroppen på mig för att få börja jobba.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *