Du vet väl om att du är värdefull?

2006 började jag engagera mig kommunpolitiskt och satt då i Barn och utbildningsnämnden. Allan Bjärkhed var ordförande och sedan dess har vi arbetat tillsammans. En klok, omtänksam, filurig och engagerad människa.

I december hade vi sista mötet med folkhälsorådet där jag ”kuppade” honom med att be honom läsa någon dikt eller liknande och självklart gjorde han det. Det handlade om att ta vara på livet och att vi alla är värdefulla.

Den 17:e december var det sista fullmäktigemötet och även då avslutade Allan med en dikt och kloka ord.

Tyvärr gick Allan bort innan nyår och idag hade vi minnesstund i stadshuset och det gör ont i både hjärta och själ att veta att vi aldrig kommer få lyssna på hans omtänksamma och kloka ord.

Jag brukade varje fullmäktige ta kort på Allan när han gav oss lite tänkvärdheter och skicka till honom.

Den här gången hann jag inte skicka den till honom personligen men den är en fin minnesbild för mig och delar gärna den med er.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *