Nu lyfter jag snart!

Har under våren blivit uttagen till en ledarutbildning som arrangeras av EU. Vi är trettio kvinnor från hela Europa som ska bli grillade i ledarskap, kampanjarbete och mediaträning.

Ska bli oerhört intressant och roligt samtidigt som det är lite ”skrämmande”. Utbildningen är i tre omgångar, två gångar i Bryssel och en gång i Tyskland och helt på engelska…Tur att jag har pluggat och läst engelska böcker under ett tag.

Under de senaste veckorna har jag även jobbat med mina hemläxor som gör att jag börjat tänka på engelska och det underlättar säkert mina dagar.

Det kommer bli intensiva dagar, vi börjar klockan 9.00 och har arbetspass fram till 20.00 då vi avslutar med middag. Några av dagarna är det även lunchmöte så jag kommer nog vara rätt manglad när utbildningen är över. Men det ska bli oerhört spännande!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *