Nu har jag landat!

Lite nervös var jag nog på morgonen idag. Halvvägs till Landvetter kommer jag på att jag inte har passet med mig…Inte kul!

Som tur var funkade det med mitt körkort. Puh!

När jag kom fram inser jag att dessutom missat en del av packningen 🙁

När jag landade i Brussel och letat mig fram till mötesplatsen kommer en tjej fram till mig, presenterar sig och frågar om hon kan få göra en intervju för en TV-station. Of course I said.

I och med att det var lite livat på flygplatsen hördes frågorna lite dåligt, jag insåg snabbt att jag inte förstod vissa ord och jag hittade absolut inte mina. Hoppas jag har svarat skapligt korrekt och att det bara var en övning inför helgens kurser! Då får jag skämmas lite i smyg 🙂

Kan ändå konstatera att jag har med mig mycket engelska. En av tjejerna kommer från Litauen och hon har inte pratat engelska på 20 år så hon tycker det är betydligt svårare.

Efter att vi alla blivit intervjuade var det dags att åka till vårt boende, någon form av slott en bit utanför Brussel. Vacker natur och miljö där en av sjöarna är grodparadis. Jösses vad de lät!

Ikväll är det mjukstart, lite mingel och middag. Sen får jag nog kolla igenom mina hemläxor inför morgondagen och plugga lite mer engelska.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *